O podjetju

Zgodba o UNQ STUFF je pravzaprav zgodba mojega življenja oz. dela le tega in se je rodila nekaj let nazaj, ko sem bila sama prvič noseča.

Takrat se spomnim, da sem sama hrepenela po oblekah iz kakovostnih materialov, oblekah, ki so prijazne do moje, iz meseca v mesec bolj raztegnjene kože. Iskala sem oblačila iz visoko kakovostnih lahkih in naravnih materialov, ki dihajo in se prilagajajo mojemu telesu, ki je počasi spreminjalo obliko.

Po nekaj neuspešnih nakupih sem se začela čedalje bolj zavedati pomembnosti tovrstnih oblačil. Hrepenela sem po oblačilih, ki me ne ovirajo pri gibanju, so kljub temu moderna in dajejo moji koži lahkoten občutek.

Ko je v najino življenje prišla najina prvorojenka je sprva nisem znala pravilno prijeti, kaj šele obleči, sem se pa dobro zavedala, da nežna koža dojenčka potrebuje točno tisto nežnost in lahkotnost po kateri sem sama hrepenela preteklih devet mesecev.

Moja tiha želja je prvič zaživela, ko sem zašila svoje prve hlačke. Prijetne, mehke in nežne so bile in želela sem jih takoj pokazati še drugim mamicam. Počasi so moje ideje začela dobivati obliko in skice iz misli so prvič resno našle pot na papir.

Sprva občasno ustvarjanje za našo družino, je po rojstvu druge hčerke in sina postalo večji projekt in kmalu se je rodila slovenska blagovna znamka Unq Stuff, ki postaja sinonim za udobna in kvalitetna trendovska oblačila ter dodatke. Delo je postalo resnejše in prvič v življenju sem se podala na samostojno poslovno pot.

Skupaj z rastjo najinih otrok so posledično rasle tudi poslovne ambicije, z njimi pa tudi številke izdelanih oblačil.

Materiali, ki jih uporabljamo pri izdelavi oblačil so kvalitetni, preizkušeni in niso obdelani z nobenimi surovimi kemikalijami ali pesticidi.

Izdelki blagovne znamke Unq Stuff so prijetni, udobni in unikatni.

 

POSLANSTVO PODJETJA

V podjetju smo se zavezali k izdelavi unikatnih modernih oblačil
iz visoko kakovostnih lahkih, zračnih in naravnih materialov.

VIZIJA PODJETJA

Vizija našega podjetja je postati eno vodilnih malih proizvodno tekstilnih podjetij za izdelavo v Sloveniji razvitih modernih in kakovostnih oblačil za ženske, nosečnice in modo za dojenje. S prepoznavnostjo blagovne znamke, ki jo potrjujeta lokalna kvalitetna izdelava in kreativna zasnova, želimo biti pomembno prisotni tudi preko slovenskih meja.

VIZITKA PODJETJA

UNQ STUFF, Tina Rabzelj s.p.

Vikrče 35g,
1211 Ljubljana

Davčna številka: SI36716863

Telefon: 041/425-043
Email: info@unqstuff.si

Pošljite sporočilo