UNQ WOMAN

Biti ženska je privilegij. Najbrž se mnoge ne boste strinjale z mano in boste na plano privlekle vse mogoče težave, ki nas pestijo, ampak - a mislite, da moški nimajo težav?! Seveda jih imajo. In če jih vprašate, boste v isti sapi izvedeli, da smo največkrat njihova največja težava ženske. To pa obenem pomeni, da se njihov svet vrti okrog nas in da smo v priviligiranem položaju.

 

Šalo na stran - mislim, no, celo prepričana sem!; da se ženske premalo cenimo. Delamo vse mogoče, da bi bile opažene, pohvaljene.... frizura, ličila, oblačila, spodnje perilo, hrana in pijača, telovadba, glasba, knjige, nega, … mislim, da seznama zlepa ni konec. In za kaj?

 

Ženske se premalo cenimo. Zakaj? Zato, ker se ne zavedamo, da vsa naša lepota izvira iz naše notranjosti. In dokler se ne bomo sprejele in bile zadovoljne same s seboj ter ponosne na to, kar smo - karkoli že to je; bomo pač “samo” ženske. Lahko pa bi bile Ženske. In da ne bom zvenela kot kakšna puhla motivacijska govorka, ki vas prepričuje, da se brezplačno pridružite njeni skupini srečnih in popolnih, kjer boste mesečno zapravile samo 1000 namesto 2500 evrov …

 

Ne, to ni moj namen. Tudi tisti, ki me ne poznate osebno, zdaj iz mojih zapisov že veste, da sem odločna, trmasta, osredotočena in da želim vsak dan živeti svoje sanje. In ja, ponosna sem na to, kar mi uspeva. Ponosna in presenečena sem, kako se je odvila zgodba UNQ STUFF, ki se je začela s sanjami, nadaljevala z idejo in iz dneva v dan raste. Kot mama treh z enako mero začudenja in osuplosti spremljam rast in razvoj svojih otrok - vsak dan se naučijo in me seznanijo z nečim novim.

UNQ STUFF so bila najprej otroška oblačila, nato nekaj obveznih dodatkov, pa oblačila za malo večje otroke, še več modnih dodatkov in vrnili smo se na začetek - k izdelavi oblačil in dodatkov za najmlajše, za dojenčke. Ampak zgodba gre naprej …

 

Zgodba gre naprej k slavljenju ženstvenosti in naše notranje lepote. UNQ WOMAN bo linija oblačil in dodatkov za vse tiste ženske, ki ste ponosne nase, ki se počutite odlično v svoji koži, ki že tako ali tako sijete na vsakem koraku, pa bi ob tem rade zasijale še v udobnih in modnih oblačilih in dodatkih.

 

Saj veste - obleka ne naredi človeka, človek naredi obleko. In zato sem tu in zato je tu moja super ekipa - da vam naredimo obleko in dodatke v katerih boste ženstvene in ŽENSKE.

Spletna stran: www.UNQWOMAN.si

 

Foto: Nikola Jurišič

Dodaj odgovor
UNQ KLUB
Nalaganje...