Rubi in Rudi

Jaz ne vem, kako je z vami, ampak sama vse bolj verjamem v naključja - morda nas vodi neka višja sila, morda so naše zgodbe nekje vnaprej zapisane, a meni se zdi, da je v prvi vrsti vse odvisno od nas, potem pa se zadeve pletejo in dogajajo naprej.

 

Pisala sem že o energijah, ki nas povezujejo - dobro se vrača z dobrim in slabo pač s slabim. Ljudje smo si lahko še tako zelo različni, a razmišljamo podobno in smo zazrti v isto točko na obzorju. Točke svetlega vsakdana, še lepšega jutri in nepopisno lepega za vedno. V življenju sem se pač navadila izogibati ljudem z negativno energijo ali s tistimi, ki mi energijo samo pobirajo. Življenje je resnično prekratko, da bi ga zapravila na račun ljudi, ki samo jemljejo.

 

Prepričana sem, da je naključje hotelo, da je v moje življenje vstopila Tanja in skozi leta postala moja prijateljica in sogovornica v mnogih trenutkih, ko sem potrebovala nekoga, ki bi me samo poslušal. Začelo se je - po naključju; ko sem z najstarejšo hčerko odšla k njej na igralne urice in začela spoznavati njen svet, ki ga je poimenovala Rubi in Rudi.

 

Otrokom posvečen svet, kjer sta glavna miška in zajček. Otroški svet, kjer vsakdo najde kaj zase in kjer je meja samo otroška domišljija. Torej meja ni. Otroci so tam praznovali rojstne dni, bili v varstvu, se tam igrali z mnogimi drugimi  in postali del tega čudovitega sveta. Domov so prihajali polni vtisov, pustolovščin, manj in bolj norih idej in zamisli in me “okužili” … a za razliko od mnogih drugih, ki nekaj zgolj prodajajo, da to pač prodajo, Tanja vse to živi. Rubi in Rudi je ona, to je njen svet in svet, v katerem se otroci počutijo dobrodošlo in odlično.

 

In priznam, Tanja, Rubi in Rudi so mi bili ne toliko navdih, kot vzor, ko sem začela snovati UNQ STUFF zgodbo. Kako združiti tistega pravega in iskrenega sebe in ustvariti nekaj drugačnega, zanimivega in obenem domačnega?! In sodeč po prvih odzivih je uspelo.

 

 

Dodaj odgovor
UNQ KLUB
Nalaganje...