Lara Jankovič

Mnogo ljudi je bilo presenečenih, ko sem jim zaupala, da bo obraz (ali bi morda morala reči rama?!) mojih torbic, igralka in šansonjerka Lara Jankovič. Veliko komentarjev, trapastih pripomb in potem hitro spoznaš, kako nekateri ne znajo ločiti človeka in igralca oz. njegove vloge. Skoraj vsi igralci priznavajo, da imajo s tem včasih celo sami težave, ko se morajo spopasti s kakšno zahtevno vlogo, tedne in mesece spoznavajo lik in karakter in imajo v resničnem življenju težavo izstopiti iz lika.

 

Mene niso zanimali liki Lare Jankovič, niso me zanimale njene filmske ali gledališke vloge, njeni TV-nastopi, niti se nisem “obremenjevala” z njeno pevsko kariero, pa čeprav so mi šansoni zaradi praviloma prepričljive interpretacije zelo pri srcu. Tudi se nisem obremenjevala z njenim geografskim “poreklom”, pa čeprav vem, da so Primorci zares fajn ljudje, ni me zanimalo njeno politično prepričanje in nisva se dotikali vprašanj o veri.

 

Tisto, kar me je pri Lari prepričalo, je njena neverjetna energija - žar, ki ga ima v očeh, smejalne gubice okrog oči in na licih, njen nalezljiv smeh in nalezljiva dobra volja. Leta? Šteje 47 pomladi in je ena tistih žensk, za katero res lahko rečeš, da je mlada 47 let. V trenutku, ko vstopi v prostor, ga zavzame s svojo pojavo, svojim glasom in energijo, ki jo širi. Ob njej si težko (dolgo) slabe volje in zelo hitro nam je postalo jasno, da imamo opravka s profesionalko, ki svoje delo jemlje zelo resno. In se ob tem zabava - ker v njem uživa.

 

In želim si, da bi se z našimi izdelki poistovetili ljudje različnih starosti - nekatere se bodo počutile starejše in zrelešje, druge mlajše in bolj razigrane, ampak pod črto - želim, da vsi čutijo in oddajajo pozitivno energijo.

 

Tako kot Lara mi svoje delo in poslanstvo jemljemo smrtno resno in se ob tem hkrati zabavamo in uživamo. Ob vsaki pohvali smo ponosni in ob vsaki kritiki (pa verjemite, da jih do sedaj ni bilo prav veliko) resno razmislimo, kje tiči razlog težave.

 

UNQ STUFF in UNQ WOMAN pač ni več samo stranski projekt, postal je naše poslanstvo, naše življenje. Življenje pa je lahko polno samo, če uživaš v stvareh in ob ljudeh, ki ti ga zapolnjujejo. Zato Lara Jankovič, za katero lahko rečem, da je postala del naše družine.

 

   

 

 

Dodaj odgovor
UNQ KLUB
Nalaganje...