UNQ stuff

VESELI NORI DECEMBER Otroci že gledajo na koledar in se vsak dan bolj veselijo dejstva, da je listov do konca leta vse manj in da je  tu že december. Veseli december. Zame je nori december - kup pra..
Preberi vse
Praznujemo 1. rojstni dan! UNQ STUFF praznuje 1. rojstni dan! Hvala vsem tistim, ki ste z nami in seveda tistim, ki še boste. Hvala vsem za pohvale, po zaslugi katerih vemo, da smo na pravi poti in hvala tu..
Preberi vse
Lara Jankovič Mnogo ljudi je bilo presenečenih, ko sem jim zaupala, da bo obraz (ali bi morda morala reči rama?!) mojih torbic, igralka in šansonjerka Lara Jankovič. Veliko komentarjev, trap..
Preberi vse
Dobro luč, prosim ! A veste, ko se odločate za rezervacijo počitnic, brskate po katalogih potovalnih agencijah in se odločite, da boste odpotovali tja, kjer je plaža najlepša, sončni zahod čudo..
Preberi vse
UNQ WOMAN Biti ženska je privilegij. Najbrž se mnoge ne boste strinjale z mano in boste na plano privlekle vse mogoče težave, ki nas pestijo, ampak - a mislite, da moški nimajo težav?!..
Preberi vse
Rubi in Rudi Jaz ne vem, kako je z vami, ampak sama vse bolj verjamem v naključja - morda nas vodi neka višja sila, morda so naše zgodbe nekje vnaprej zapisane, a meni se zdi, da je v prvi v..
Preberi vse
Konkurenčna prednost “V čem pa si boljša od ostalih? Saj danes že vsi šivajo!” so besede in stavki, ki jih slišim vsakodnevno in za katere priznam - me ženejo naprej k dokazovanju, hkrati pa ..
Preberi vse
Pravljičen začetek novega šolskega leta Pred kratkim se opazila zabavno sliko, ki me je spodbudila k pisanju tega zapisa - mama na blazini, v bazenu in z osvežilno pijačo v roki, pri (nenavadnem) početju pa jo opazuje..
Preberi vse
Majice za dojenje Poznam ljudi, ki znajo delat in poznam ljudi, ki znajo razmišljat in imajo super ideje. Težava je v tem, da se od vseh imenitnih idej le kakšen 1% tudi uresniči - včasih zato,..
Preberi vse
Gliha vkup štriha Ta star slovenski pregovor, ki sem ga tokrat slišala iz ust mojih staršev, mi ni bil nikoli razumljiv. Kdo je “gliha” in kaj naj bi “štrihal”? Kasneje sem pomen vendarle..
Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 11

UNQ KLUB
Nalaganje...